Vrijwilliger op de “Luctor et Emergo”

T.b.v. het onderhoud, restauratie en assistentie bij vaartochten zijn we regelmatig op zoek naar enkele vrijwilligers. Dit kan van enkele uren tot enkele dagen per week.
Interesse? stuur een mailtje naar info@stichtingluctoretemergo.nl of bel ons zodat we tijdens een kop koffie eens kunnen kijken of het wat voor je is.

In een isolement?
Ja,… Om wat voor reden dan ook kan het ons allemaal overkomen. Je raakt geïsoleerd, vervreemd van je omgeving, je sluit je af en wordt niet meer begrepen… Je weet het wel… Heus… Maar hoe… Hoe vind je de weg weer terug, hoe neem je weer deel. Zo,.. Dat is moeilijk… Maar weet je… Wij kennen en herkennen het, weten wat je meemaakt en willen er dolgraag voor je zijn.
Hier aan boord drinken we een bakkie en praten over alles of niks met respect en begrip voor mekaar. Wil je meedoen als vrijwilliger? Dat kan… Hoeft niet..
Maar beloof mij nou…
Kom dat bakkie drinken, ga er effe uit.
Je bent welkom

Stuur een berichtje of e-mail en we nemen contact op met jou.

Telefoon – whatsapp:

06 10 55 52 50 Manuel Suijkerbuijk