Sponsor

Onze exclusieve sponsors dragen een belangrijke bijdrage aan de onderhoud van het schip en aan onze maatschappelijke projecten. Met uw bijdrage brengt u een bestemming binnen bereik: van de stichting en van diegene die het nodig heeft.

Gaat u met ons in zee?

Mede dankzij uw steun kunnen wij onze maatschappelijke projecten aan boord van de Luctor organiseren en ons schip behouden én in de vaart houden.
Voor onze exclusieve sponsors gelden de volgende extra’s:

Logo vermelding / reclame voor uw bedrijf

> Op de website, op onze social media kanalen en in de ‘Luctor Courant’ met een link naar uw bedrijfswebsite
> Op het sponsorbord aan boord

Privileges

> Een schipperslunch aan boord
> Uw eigen relatie-evenement aan boord
> Voorrang bij het reserveren van ons schipperscafé

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Omdat Stichting Luctor et Emergo als Algemeen Nut Beogende Stichting de ANBI-status verkregen heeft kunnen we met een sponsor/schenker individuele afspraken maken met een schenkingsovereenkomst voor maximaal fiscale aftrekbaarheid zowel voor privé personen als voor bedrijven. Tevens zullen we zorgdragen voor de afhandeling van de overeenkomst.